No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies Ampliació de les instal·lacions de l’empresa GFT al Parc Científic
Accions del document

Ampliació de les instal·lacions de l’empresa GFT al Parc Científic

24/05/2017

Amb capacitat per a 60 treballadors més en una primera fase i properament per a 80 més

L’empresa GFT, especialitzada en la transformació digital del sector financer, ha ampliat les seves instal·lacions al Parc Científic de Lleida. GFT disposa ara d’una superfície addicional de 700 m2, amb capacitat per incorporar-hi 60 nous treballadors. Properament, la multinacional alemanya adequarà un nou espai que li permetrà augmentar la plantilla en 80 treballadors més.

Josep Ramon Freixanet, director de GFT Lleida, va dir ahir que el creixement es produirà “a poc a poc, d’acord amb el ritme dels projectes de l’empresa i la contractació de professionals ben preparats”. Freixanet va acompanyar el president del Parc Científic i alcalde de Lleida, Àngel Ros, i el vicerector de Planificació, Innovació i Empresa de la UdL, Ferran Badia, entre d’altres, durant una visita a la seu de l’empresa.

“L’ampliació de GFT demostra que el Parc Científic creix”, va subratllar Àngel Ros. El president del Parc va agrair la col·laboració de l’empresa en el creixement econòmic del territori i la generació de llocs de treball tecnològic adreçats, sobretot, a la gent jove. Ros també va destacar l’alt potencial de creixement de la multinacional.

GFT celebra enguany el cinquè aniversari de la seva implantació al Parc Científic de Lleida, on va començar amb 28 professionals, i en l’actualitat compta amb un equip de 150. L’ampliació dobla, de fet, la superfície inicial de l’empresa i se situa en els 1.400 m2.

  • Twitter
Accions del document
No Flash


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal