No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies Conferència de Sofos Solar sobre energia fotovoltaica al Parc Científic
Accions del document

Conferència de Sofos Solar sobre energia fotovoltaica al Parc Científic

21/10/2008

Joan Mayoral i Jordi Garrofé, Director Comercial i Director Tècnic, respectivament, de l’empresa Sofos Solar, van pronunciar el passat dia 22 d’octubre, a la sala d’actes del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida, la conferència Com rendibilitzar les naus industrials amb l’energia fotovoltaica.

Conferència de Sofos Solar sobre energia fotovoltaica al Parc Científic

Imatges de la conferència al viver d'empreses del PCiTAL

Nova regulació RD 1578/2000. El tema va desvetllar l’interès d’unes 60 persones, que en la seva majoria representaven empreses del sector de les energies renovables. Els ponents va explicar durant la conferència la gran oportunitat que ofereix la nova legislació per a la instal·lació i aprofitament de l’energia fotovoltaica.

Sofos Solar va iniciar la seva activitat  a Lleida en el viver d’empreses del Parc Científic. Posteriorment, al créixer, ha canviat d’ubicació i compta amb una plantilla local de més de vint treballadors altament qualificats. És una empresa constructora “claus en mà” d’instal·lacions basades en energies renovables, molt especialment en energia solar.

L’empresa Tau Solar, una de les més expertes en energia fotovoltaica de l’Estat, va crear l’any 2004 Sofos Solar. Hores d’ara, Sofos Solar és independent i està liderada per un equip d’enginyers de Lleida.

Imatge

 

 

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal