No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies Dues jornades sobre assistents personals per a persones amb discapacitat física al Parc Científic
Accions del document

Dues jornades sobre assistents personals per a persones amb discapacitat física al Parc Científic

17/04/2019

Formen part del programa “Tecnologia solidària” dels Laboratoris TIC

 

Els Laboratoris TIC del Parc Científic i Tecnològic de Lleida i el GDG Lleida organitzen dues jornades sobre assistents personals per a persones amb discapacitats físiques. Aquestes activitats formen part del projecte Tecnologia solidària, que desenvolupa el Parc lleidatà.

 

El 26 d’abril, de les 16.00 a les 19.30 hores, tindrà lloc, a l’edifici CeDiCo, un taller d’integració d’internet de les coses (IoT) amb l’assistent personal Google Assistant, que anirà a càrrec d’Orestes Carracedo. La integració permet crear sistemes domòtics amb comandaments per veu a un cost molt baix.

 

L’endemà, dissabte 27 d’abril, a partir de les 10 hores, se celebrarà també a l’edifici CeDiCo la jornada Assistents personals per a persones amb discapacitat física. L’activitat inclourà la demostració de sistemes domòtics amb Google Assistant i Alexa d’Amazon i la presentació de les aplicacions finalistes i guanyadores del concurs de Google Assistant. A les 11.45 hores, s’instal·larà una zona de demostracions de realitat virtual i augmentada, impressió de pròtesis i ulleres per a persones amb visió reduïda, que exposaran diverses empreses del sector.

 

Les dues activitats són gratuïtes, però les places són limitades. Cal inscriure’s prèviament a www.gdglleida.com.

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal