No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies El GDG Lleida organitza el 9 de desembre el Google Devfest al Parc Científic
Accions del document

El GDG Lleida organitza el 9 de desembre el Google Devfest al Parc Científic

23/11/2017

S’adreça especialment a estudiants d’FP i Batxillerat

El Google Developer Group (GDG) Lleida organitza la 4a edició del Devfest Lleida, que tindrà lloc el 9 de desembre, a partir de les 9 hores, a l’edifici CeDiCo del Parc Científic. El Google Devfest High School Developers Parade Lleida 2017 s’adreça especialment als joves preuniversitaris de Formació Professional i Batxillerat, tot i que està obert a tothom que vulgui actualitzar els seus coneixements tecnològics.

El dia 9 al matí, s’impartiran xerrades sobre diverses tecnologies, com el Cloud, l’Internet de les coses, els assistents personals, la presentació del nou programa de Google Code-in i la realitat virtual. L’empresa VT-LAB, de Madrid, presentarà l’ús d’aquests sistemes en la construcció i l’enginyeria, i la companyia Exovite, de Saragossa, mostrarà l’aplicació de la realitat augmentada per a operacions quirúrgiques. A la tarda, se celebrarà un Codelab d’Actions on Google en una sessió de dues hores.

L’entrada a la Devefest serà gratuïta, però cal inscriure-s’hi prèviament a gdglleida.com. Els assistents tindran esmorzar i dinar gratuïts. L’organització distribuirà més de 100 regals de Google entre els participants.

devfest lleida.jpg

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal