No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies El Liquid Galaxy Lab del Parc Científic, present a Google San Francisco per al concurs mundial “Code-in”
Accions del document

El Liquid Galaxy Lab del Parc Científic, present a Google San Francisco per al concurs mundial “Code-in”

14/06/2019

Els alumnes guanyadors han assistit a sessions formatives d’enginyers de Google

Un grup de 100 persones format per estudiants guanyadors, familiars i mentors ha celebrat durant quatre dies a la seu de Google, a San Francisco, el concurs mundial per a estudiants preuniversitaris Code in del gegant tecnològic. Entre els mentors, hi havia una representació del Líquid Galaxy LAB del Parc Científic i Tecnològic, que gestiona bona part d’aquest campionat des de Lleida.

Els joves guanyadors han assistit a diferents sessions formatives impartides per enginyers de Google. També han gaudit d’una jornada turística per la ciutat de San Francisco.

Els Laboratoris TIC del Parc Científic gestionen des de fa vuit anys programes de beques i concursos de l’Open Source de Google, i han estat mentors de més de 1.000 estudiants de Lleida i d’altres ciutats i països. Durant l’estiu, set estudiants desenvoluparan aplicacions als laboratoris del Parc en el marc del programa Google Summer of Code.

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal