No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies El Ministeri de Ciència i Innovació llança una nova línia de subvencions amb 12 milions d'euros per a projectes d'I+D enfront del COVID-19
Accions del document

El Ministeri de Ciència i Innovació llança una nova línia de subvencions amb 12 milions d'euros per a projectes d'I+D enfront del COVID-19

15/05/2020

Està enfocada a projectes que busquin incrementar la producció de material d'emergència, millorar el tractament i diagnòstic de la malaltia i contribuir a la implantació de mesures de salut pública

El Ministeri de Ciència i Innovació ha llançat aquest dilluns una nova convocatòria de subvencions enfocades a projectes d'I+D i millora de la producció l'objectiu de la qual sigui incrementar la disponibilitat dels productes considerats d'emergència, millorar el tractament de la malaltia en l'actual pandèmia, millorar el diagnòstic i el maneig clínic de pacients infectats per SARS-CoV-2 i contribuir al disseny, desenvolupament i implantació de mesures de salut pública per a respondre eficaçment a l'epidèmia en curs de SARS-CoV-2.

En concret, aquesta convocatòria donarà suport a projectes de les següents tipologies:

  • Projectes individuals d'I+D relacionats amb la recerca sobre vacunes, medicaments i tractaments, productes sanitaris i equips hospitalaris i metges, desinfectants i roba i equips de protecció, així com les innovacions de processos pertinents amb vista a una producció eficient dels productes necessaris. Aquests projectes podran ser realitzats per empreses o Centres tecnològics i hauran d'haver finalitzat com a màxim el 31 d'octubre de 2021.
  • Projectes individuals d'inversió per a la fabricació de productes relacionats amb el COVID-19 que hauran d'implicar una millora dels sistemes de producció habitual o increment de la capacitat de producció. Aquests projectes podran ser realitzats per empreses i hauran de finalitzar com a màxim el 31 d'octubre de 2020.


El pressupost màxim elegible per projecte per a les dues tipologies serà de 625.000 euros, amb una subvenció màxima de 500.000 euros per entitat, és a dir, fins al 80% del pressupost elegible. Els projectes hauran d'adequar-se a la situació d'emergència sanitària i permetre una implementació i posada en marxa a curt termini amb resultats concrets, primerencs i oportuns a la situació actual.

El pressupost total d'aquesta convocatòria és de 12 milions d'euros i podrà ser cofinançada a través del Programa Operatiu Plurirregional d'Espanya 2014-2020 de FEDER. Els projectes presentats s'aniran avaluant de manera periòdica fins a esgotar els fons disponibles.

Aquesta convocatòria extraordinària es realitza en virtut del Reial decret llei 8/2020, de 17 de març, de mesures urgents extraordinàries per a fer front a l'impacte econòmic i social del COVID-19, modificat mitjançant Reial decret llei 11/2020, de 31 de març, pel qual s'adopten mesures urgents complementàries en l'àmbit social i econòmic per a fer front al COVID-19.

Poden obtenir informació i sol·licitar participar a través del següent enllaç.

 

Font: https://www.apte.org/ministerio-ciencia-e-innovacion-lanza-nueva-linea-de-subvenciones-12-millones-euros-proyectos-i-d-fr

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal