No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies El Parc Científic i Tecnològic enceta el cicle d’entrevistes “Converses al Parc”
Accions del document

El Parc Científic i Tecnològic enceta el cicle d’entrevistes “Converses al Parc”

09/12/2020

Comença amb la catedràtica d’Edafologia de la UdL, Rosa Maria Poch, coincidint amb el Dia Mundial del Sòl. L’objectiu de la iniciativa és la divulgació dels projectes que desenvolupen científics i tecnòlegs de Lleida.

El Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida (PCiTAL) inaugura el cicle “Converses al Parc”, una iniciativa que busca divulgar la feina que desenvolupen científics i tecnòlegs de Lleida. Es tracta d’un projecte audiovisual gravat i editat al centre experimental i multimèdia Magical del PCiTAL i que pretén d’una forma propera i pedagògica donar a conèixer professionals i acadèmics d’un ampli ventall de disciplines.

La catedràtica d’Edafologia de la Universitat de Lleida (UdL), Rosa Maria Poch, és la primera protagonista d’aquest nou cicle d’entrevistes coincidint amb el Dia Mundial del Sòl que es va celebrar aquest passat dissabte.

El gerent del Parc Científic i Tecnològic, Miquel Aran, condueix aquesta conversa amb la doctora Poch en la que expliquen en que consisteixen les Ciències del Sòl i la seva importància en aspectes tan rellevants com la contaminació, el canvi climàtic, l’agricultura o l’alimentació. Rosa Maria Poch, docent i investigadora de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agrària (ETSEA) de Lleida també és la presidenta del panell intergovernamental de sòls de la FAO, una comissió internacional d’experts que assessora en aquest camp a l’organització mundial sobre l’alimentació de les Nacions Unides.

Enllaç al vídeo:

 201202 CONVERSES AL PARC E001 - YouTube

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal