No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies El Parc Científic i Tecnològic recupera les visites guiades
Accions del document

El Parc Científic i Tecnològic recupera les visites guiades

06/05/2021

Un grup d’estudiants de batxillerat de l’Institut Almatà de Balaguer ha estrenat aquesta nova etapa de visites al Parc Científic.

El Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida (PCiTAL) ha recuperat les visites guiades i les escolars. Després d’un any amb aquestes activitats suspeses a causa de la pandèmia, aquesta setmana s’han restablert, seguint amb rigor totes les mesures de seguretat sanitàries que encara cal mantenir per evitar els contagis de la Covid-19.

Un grup d’estudiants de Batxillerat de l’Institut Almatà de Balaguer ha estrenat aquesta nova etapa de visites al Parc Científic i Tecnològic de Gardeny i ha recorregut el complex amb una guia professional per conèixer d’aprop les instal·lacions i l’activitat.

Respecte a les visites, hi ha disponible dues modalitats de visites guiades establertes entre el Parc Científic i Turisme de Lleida. La primera consisteix en conèixer el complex empresarial i de recerca durant 75 minuts i una segona modalitat que inclou també la visita al Castell dels Templers. En aquest cas, el recorregut té una durada de 2 hores i 30 minuts.

El procediment de reserva i les tarifes es troben en el següent enllaç:

http://www.pcital.com/visites/procediment-de-reserva-de-visites-guiades-parc-cientific

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal