No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies El Parc Científic i Tecnològic reforça la coordinació en recerca, transferència, emprenedoria i innovació amb la UdL
Accions del document

El Parc Científic i Tecnològic reforça la coordinació en recerca, transferència, emprenedoria i innovació amb la UdL

05/03/2021

Amb el nomenament del catedràtic contractat de Sistemes Forestals de la Universitat de Lleida (UdL), José Antonio Bonet.

El consell d’administració extraordinari del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida (PCiTAL) celebrat aquest matí ha acordat reforçar la coordinació en recerca, transferència, emprenedoria i innovació amb el nomenament del catedràtic contractat de Sistemes Forestals de la Universitat de Lleida (UdL), José Antonio Bonet.

La posada en marxa d’aquesta coordinació va en la línia del que va aprovar el darrer consell de potenciar la cooperació en projectes científics amb institucions i entitats. I la voluntat és potenciar especialment la presència, participació i sinergies entre el Parc Científic i els organismes de la UdL dedicats a aquests àmbits de la recerca, transferència, emprenedoria i innovació. El coordinador serà el pont entre ambdues institucions.

José Antonio Bonet Lledós és catedràtic contractat de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agrària (ETSEA) de la Universitat de Lleida des de febrer de 2021, tot i que està vinculat amb aquest centre de la UdL com a professor i investigador des de 2003. És doctor Enginyer de Forests i Màster en Administració i Direcció d’Empreses (Executive MBA) per la Escuela de Alta Dirección y Administración-EADA. Va ser Director General del Centre Tecnològic Forestal de Catalunya (CTFC) de 2006 a 2009 i director de recerca i transferència de tecnologia del mateix centre entre els anys 2001 i 2007. Està vinculat professionalment o mitjançant càrrecs de gestió o representació al propi CTFC, la Fundació Terra, AGROTECNIO i va ser adjunt al president del Consell Social de la UdL des de l’any 2008 al 2017, membre del Consell d’Administració de l’IRTA entre 2009 i 2016 i del Board del European Forest Intitute (EFI), com a representant al Govern espanyol en el període comprès entre 2008 i 2014.

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal