No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies Els Laboratoris TIC del Parc convoquen un concurs d’apps per facilitar el dia a dia de les persones amb discapacitats físiques
Accions del document

Els Laboratoris TIC del Parc convoquen un concurs d’apps per facilitar el dia a dia de les persones amb discapacitats físiques

11/03/2019

Forma part del programa “Tecnologia solidària”

 

Els Laboratoris TIC del Parc Científic i Tecnològic de Lleida i el GDG Lleida han convocat un concurs solidari d’aplicacions per a la plataforma Google Assistant amb la finalitat de facilitar la vida quotidiana de les persones amb discapacitats físiques. L’activitat forma part del programa Tecnologia solidària, iniciat amb l’arranjament d’ordinadors vells, cedits per l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova, i lliurats després al Banc de Recursos.

 

El concurs s’adreça a desenvolupadors a títol individual o en equip. El termini de presentació de les apps ja està obert i finalitza el 15 d’abril. Les aplicacions guanyadores es donaran a conèixer durant la jornada Assistents personals per a persones amb discapacitat física, que se celebrarà el 27 d’abril al Parc Científic.

 

Un total de 60 nois i noies, que estudien a l’Escola Politècnica Superior de la UdL i als instituts de secundària Caparrella i Torre Vicens, van treballar desinteressadament en la recuperació dels vells ordinadors. Un cop enllestits, el Banc de Recursos els va distribuir entre Càritas Lleida, el Centre d’Acollida de Menors no Acompanyats Jardins del Segrià, la Fundació Mercè Fontanells, ASPROS, Magrelleida i la Fundació Jericó, entre altres entitats de caràcter social.

 

Més informació, a www.gdglleida.com

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal