No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies Es presenta al Parc Científic de Lleida el llibre “Nutrition of Hyperprolific Sows”, editat per Novus International.
Accions del document

Es presenta al Parc Científic de Lleida el llibre “Nutrition of Hyperprolific Sows”, editat per Novus International.

18/11/2019

El passat 14 de novembre es va presentar al Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida el llibre “Nutrition of Hyperprolific Sows”, editat per Novus International, amb el suport d'Editorial Agrícola i sota la coordinació científica d'Antonio Palomo Yagüe, un dels majors especialistes espanyols en el sector porcí.

L'esdeveniment va consistir en una jornada en la qual diversos dels experts que han participat en l'elaboració dels continguts del llibre oferint diverses ponències relacionades amb els requeriments nutricionals i de salut i benestar del bestiar porcí, centrant-se en concret en el que concerneix a les truges reproductores.

Així, després de la benvinguda, que va oferir el director regional de Novus Europa, José Manuel de la Font, van intervenir Antonio Palomo (Universitat Complutense de Madrid / ADM SETNA); Xavier Manteca (Universitat Autònoma de Barcelona); Roberto Barea (Novus Europa); Pedro Urriola (Universitat de Minnesota); Sandra Edwards (Universitat de Newcastle); i Luis Sanjoaquin (ThinkinPig). En finalitzar les conferències, i amb la moderació de l'investigador en Nutrició de Porcí del IRTA, Rosil Lizardo, tots els ponents van participar en una taula rodona.

La clausura de l'esdeveniment va ser a càrrec del cap d'Àrea de Porcí, Avicultura i Altres Produccions Ramaderes del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA), Pablo Bernardos Hernández.

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal