No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies Èxit de la jornada de Women Techmakers Lleida per promocionar les vocacions tecnològiques entre les noies
Accions del document

Èxit de la jornada de Women Techmakers Lleida per promocionar les vocacions tecnològiques entre les noies

29/03/2019

Hi han participat unes 100 alumnes de cinc instituts de secundària lleidatans

Unes 100 noies que cursen secundària en cinc instituts lleidatans van participar ahir, amb els seus professors, en la primera jornada organitzada per Women Techmakers Lleida. L’objectiu de la trobada era promocionar les vocacions tecnològiques entre les alumnes que aviat elegiran la carrera que estudiaran.

Els centres educatius que van assistir a la jornada van ser els instituts Gili Gaya, Màrius Torres, Torre Vicens i La Mitjana, tots quatre de la ciutat de Lleida, i el Ciutat de Balaguer.

La jornada es va celebrar a l’edifici Polivalent del Campus de Cappont de la Universitat de Lleida (UdL). Núria Domingo, directora de recursos humans de StarLoop Studios, una empresa d’àmbit mundial de desenvolupament de videojocs amb seu a Lleida, va impartir la xerrada inicial.

El grup Women Techmakers, una iniciativa liderada per Google, va néixer el 8 de març a Lleida, coincidint amb la commemoració del Dia Internacional de la Dona. El grup està format per alumnes i professores de l’Escola Politècnica Superior de la UdL i de diversos instituts. Els Laboratoris TIC del Parc Científic de Lleida i el GDG Lleida li donen suport.

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal