No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies Google selecciona el Liquid Galaxy Lab del Parc Científic per al seu programa “Code-in”
Accions del document

Google selecciona el Liquid Galaxy Lab del Parc Científic per al seu programa “Code-in”

30/10/2017

És un concurs de programari lliure per a estudiants preuniversitaris

Google ha seleccionat el Liquid Galaxy Lab per col·laborar en el seu programa Code-in, un concurs per introduir estudiants preuniversitaris, d’entre 13 i 17 anys, en el desenvolupament del programari lliure. Això obre la porta a la participació de joves de Lleida i de tot el món en el programa.

Code-in és sovint la primera experiència de molts estudiants amb el programari lliure. Per aquest motiu, està dissenyat per facilitar-los la iniciació mitjançant un conjunt de tasques que proveeixen organitzacions com el Liquid Galaxy. Els preuniversitaris seleccionen les tasques i les treballen amb l’ajut d’un mentor durant set setmanes. El concurs està dotat amb diversos premis i els joves participen en el sorteig d’un viatge a la central de Google, situada a Silicon Valley (Califòrnia).

El proper 28 de novembre comença el termini per registrar-se i seleccionar les tasques a desenvolupar a través de la web https://codein.withgoogle.com/. El concurs finalitza el 17 de gener del 2018. Des del 2010, més de 4.500 estudiants de 99 països hi han participat.

El Liquid Galaxy és un laboratori TIC que gestiona el Parc Científic sota la coordinació d’Andreu Ibáñez i amb la col·laboració del Grup de Desenvolupadors de Google de Lleida (GDG Lleida).

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal