No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies Gran èxit d’assistència a la jornada “El repte de la transformació digital a les empreses”
Accions del document

Gran èxit d’assistència a la jornada “El repte de la transformació digital a les empreses”

24/10/2019

SEMIC ha presentat la seva nova marca, ACTIUM Digital, al Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida

SEMIC duu des de 1982 sent un proveïdor global de solucions i serveis IT amb la missió d’apropar la tecnologia a les empreses. I ara, ha creat una marca especialitzada en acompanyar a les empreses en la seva transformació digital, ACTIUM Digital.

Per a celebrar-ho, s’ha realitzat la jornada “El repte de la transformació digital a les empreses” a l’Auditori Joan Oró del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida amb l’assistència de més de 130 empresaris i professionals de les terres de Lleida.

La jornada ha estat organitzada amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Lleida, PIMEC Lleida, COELL i Forum Empresa. I hi han participat en les ponències alguns proveïdors tecnològics d’ACTIUM Digital com SAP, IBM i Qlik.

Oscar López, CEO i fundador de SEMIC, ha donat la benvinguda a la Jornada amb una presentació de SEMIC i algunes dades rellevants des que es fundés l'empresa l’any 1982: per exemple, el 65% de la plantilla actual encara no havia nascut. La presentació va continuar amb una ràpida visió de les marques de SEMIC fruit de l'especialització, que va servir per donar pas a Alvaro Perera Martín, CDO d'ACTIUM Digital, que va presentar la nova marca i el seu principal objectiu: acompanyar les empreses en la seva estratègia digital .

La gran estrella de la jornada ha estat en Marc Vidal, prestigiós consultor en transformació digital i estratègia digital, analista de Nova Economia, inversor tecnològic i professor d’escoles de negoci, escriptor i un sol·licitat conferenciant internacional, qui ha estat rebut amb gran entusiasme pel públic de la sala.

Però també hem pogut escoltar a en Ferran Garcia, Principal Solution Architect a Qlik, qui ens ha parlat de l’anàlisi de dades per prendre millors decisions empresarials; a en Victor López, Ecosystema Technical Leader a IBM, qui ens ha explicat diferents casos d’ús de la intel·ligència artificial en les empreses amb la tecnologia Watson d’IBM; i a en Juan Pérez, Product Manager de SAP Business One a SAP Espanya, qui ha exposat com es poden convertir les pimes en empreses intel·ligents.

I per finalitzar la jornada, hem comptat amb la participació de Jordi Barri del Grup Teresa Carles, en Josep Gómez de Mutua Intercomarcal i en Carles Hurtado de Supermercats Plusfresc en una taula rodona moderada per l’Alvaro Perera, soci fundador de SEMIC.

Per a més informació, contactar amb el departament de Màrqueting d’ACTIUM Digital a través de Marco Milanovic mmilanovic@semic.es.

www.actiumdigital.es

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal