No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies Inauguració el 25 d’abril de l’escola de cinema i televisió ECCIT al Magical Media
Accions del document

Inauguració el 25 d’abril de l’escola de cinema i televisió ECCIT al Magical Media

04/04/2019

Promoguda per David Casals-Roma i apadrinada per Isona Passola

L’Escola Catalana de Cinema i Televisió (ECCIT), creada i dirigida per l’expert en tècniques cinematogràfiques David Casals-Roma, s’inaugurarà el proper dia 25, a les 12.30 hores, a la seu ubicada al Magical Media del Parc Científic de Lleida. Isona Passola, presidenta de l’Acadèmia del Cinema Català, apadrinarà el centre.

La nova escola oferirà el curs vinent una diplomatura de tres anys en Direcció Cinematogràfica i cursos monogràfics de tres mesos especialitzats en àrees com l’escriptura de guions, el documental, la direcció fotogràfica, el muntatge i la interpretació. ECCIT també organitzarà masterclasses amb directors de renom.

El lleidatà David Casals-Roma és llicenciat en Cinema i Mitjans de Comunicació per la Universitat de Birkbeck de Londres i ha ampliat la seva formació en cursos i tallers de diferents països europeus i dels Estats Units. Ha treballat en diverses escoles de cinema d’Anglaterra, França, els Estats Units i Espanya, on ha impartit classes d’escriptura de guions i de direcció cinematogràfica. La seva trajectòria com a cineasta l’ha fet mereixedor de més de cent premis nacionals i internacionals.

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal