No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies Jornada online dels Laboratoris TIC del Parc Científic sobre la participació de les dones en programes científics i tecnològics, per commemorar el Dia Internacional de la Dona
Accions del document

Jornada online dels Laboratoris TIC del Parc Científic sobre la participació de les dones en programes científics i tecnològics, per commemorar el Dia Internacional de la Dona

14/05/2020

Amb la intervenció de la Dra. Núria Salan, presidenta de la Societat Catalana de Tecnologia.

Els Laboratoris TIC del Parc Científic de Lleida, seu del Women Techmakers Lleida i del Google Developer Group Lleida, retransmetran el proper dimecres, dia 20 de maig a les 19:00h, l’esdeveniment a tot el món per Youtube.

La Dra. Núria Salan, noies estudiants i mentores dels programes Google Code-in, Google Summer of Code explicaran la seva experiència com a dones en el món de la tecnologia. La directora de l’Escola Politècnica de la Universitat de Lleida, Magda Valls, i el gerent del Parc Científic, Miquel Aran, també hi participaran. Les intervencions es faran en anglès però es subtitularan en català i castellà.

La Dra. Núria Salan, presidenta de la Societat Catalana de Tecnologia, pronunciarà una conferència en la jornada on line programada pels Laboratoris TIC del Parc Científic de Lleida per commemorar el Dia Internacional de la Dona. Núria Salan és una química catalana doctorada en Ciència dels Materials i Enginyeria Metal·lúrgica, professora de la Universitat Politècnica de Catalunya i membre de l’Institut d’Estudis Catalans.

Aquest esdeveniment havia de celebrar-se el 8 de març, però es va ajornar per la crisi provocada per la COVID-19. L’activitat posarà en valor la participació de les dones en projectes científics i tecnològics.

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal