No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies Jornada sobre agricultura de precisió amb drons a la Fira de Sant Miquel de Lleida
Accions del document

Jornada sobre agricultura de precisió amb drons a la Fira de Sant Miquel de Lleida

15/07/2015

En el mateix certamen tindrà lloc una segona jornada específica per als professionals i els afeccionats a aquests aparells

L’Associació Lleida Drone, en col•laboració amb Fira de Lleida, prepara una jornada sobre agricultura de precisió amb drons, que tindrà lloc el 24 de setembre a la Fira Agrària de Sant Miquel. Diferents experts de la indústria d’aquests aparells exposaran les seves experiències en els sectors de la fruita, la vinya i la verdura, entre d’altres. La jornada s’adreça als professionals del món agrari.

L’associació, que està ubicada al Parc Científic, enllesteix també una segona jornada específica per als professionals i els afeccionats als drons, que se celebrarà el 27 de setembre, també a la fira agrària. Entre les ponències figura la presentació del projecte FAED, una plataforma per a emergències que trasllada desfibril•ladors mitjançant els drons.

Més informació i inscripcions a les jornades, a www.lleidadrone.com

La Fira de Sant Miquel oferirà enguany, per primera vegada, un espai d’exposició i de vols de demostració a la indústria dels drons.

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal