No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies La innovació i la promoció de la fruita dolça, eixos de la jornada celebrada pel DARP al Parc Científic
Accions del document

La innovació i la promoció de la fruita dolça, eixos de la jornada celebrada pel DARP al Parc Científic

26/04/2019

La consellera d’Agricultura, Teresa Jordà, va intervenir en la trobada

El DARP va celebrar ahir una jornada de seguiment del Pla d’Acció de la Fruita Dolça al Parc Científic de Lleida. Les intervencions dels ponents van destacar la necessitat d’innovar la producció i de promocionar el consum de la fruita de pinyol i de llavor mitjançant l’augment de la qualitat i la recerca de nous mercats.

En la trobada van participar la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà; el director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, Carmel Mòdol; el director general d’Afrucat, Manel Simón, i representants de l’IRTA i PRODECA, entre d’altres.

El pla d’arrencades i els plans de reconversió, la presentació de la guia Petits canvis per menjar millor, la necessitat de vetllar pel compliment de l’actual normativa i l’exposició del Laboratori d’Idees per a la Innovació del sector agrícola van ser alguns dels temes tractats.

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal