No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies Les trobades de Lleida Drone prenen un caràcter més professional en la quarta edició
Accions del document

Les trobades de Lleida Drone prenen un caràcter més professional en la quarta edició

03/12/2013

Es presentaran aplicacions dels “drone” en fotografia, vídeo, agricultura i serveis

Les trobades de l’associació Lleida Drone al Parc Científic prenen ja un caràcter més professional. Així, la quarta trobada, que tindrà lloc el proper dissabte dia 14, presentarà diverses experiències de negoci mitjançant la utilització d’aquests aparells voladors.

La jornada començarà a les 9.00 hores amb les presentacions de quatre empreses professionals de gravació de vídeos i realització de fotografies aèries mitjançant els drone. A les 11.30 hores, està prevista l’estrena del vídeo de l’Arborètum fet amb drone i amb música de L’Intèrpret.

Posteriorment, se celebrarà una taula rodona sobre temes legislatius, com l’autorització de vols, les normes de seguretat, la privacitat i les assegurances de drone. A les 12.30 hores s’explicarà el projecte FAED, que consisteix en el desplaçament de desfibril•ladors a la via pública en casos d’urgència. Poc després, a les 12.45 hores, Jaume Llobera, de l’ETSEA, i Robert Pedra, de RS Aviation, exposaran les seves experiències sobre l’ús dels drone en l’agricultura i en la presa d’imatges.

La trobada finalitzarà amb una demostració de vols amateurs i professionals.
  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal