No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies Lleida.net donarà suport a 6 startups en el 4YFN del pròxim Mobile World Congress
Accions del document

Lleida.net donarà suport a 6 startups en el 4YFN del pròxim Mobile World Congress

22/10/2019

Les interessades poden presentar fins al 31 de gener de 2020 un servei que tingui integrat una o més de les solucions de Lleida.net

L'empresa de serveis tecnològics Lleida.net participarà en la pròxima edició del 4 Years from Now (4YFN) al febrer del 2020, en el marc del Mobile World Congress. I ho farà donant suport a sis startups.

L'empresa espanyola, que compleix 25 anys a principis de l'any pròxim, oferirà a les sis empreses que seleccioni un espai compartit en l'estand de Lleida.net. Totes elles tindran el seu logo en un lloc visible, una taula per al portàtil i dues cadires. A més, tindran coberta l'estada a l'hotel, dues passades d'expositor i quatre de visitant.

“En el seu moment vam ser una startup i gràcies a l'enorme ajuda que hem rebut en aquest quart de segle, avui som una empresa internacional que cotitza en el MAB i en Euronext Growth París”, explica el CEO de la companyia, Sisco Sapena.

Amb aquesta campanya, l'empresa tecnològica vol impulsar a les 6 empreses que els demostrin que tenen alguna cosa a comptar.

Per a això, les interessades poden presentar fins al 31 de gener de 2020 un servei que tingui integrat una o més de les solucions de Lleida.net, ja sigui signatura electrònica, comunicacions electròniques certificades o SMS. Es valorarà la qualitat de la integració, l'originalitat de la proposta i el seu ús potencial.

https://www.lleida.net/es/4yfn

Lleida.net ha obtingut més de 100 patents a tot el món i és l'empresa qualificada en la regulació europea EIDAS sobre identificació electrònica i serveis de confiança per a transaccions electròniques en el mercat únic europeu.

 

 

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal