No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies Lleida.net signa amb Xina Mobile i Xina Telecom dos acords d'interconnexió que li donaran accés a 1.000 milions de clients xinesos
Accions del document

Lleida.net signa amb Xina Mobile i Xina Telecom dos acords d'interconnexió que li donaran accés a 1.000 milions de clients xinesos

20/09/2019

Aquesta col·laboració permetrà reforçar la xarxa de Lleida.net a Àsia, donant així connectivitat a totes les que estan directament interconnectades amb ells.

Aproximadament mil milions de clients xinesos tindran accés a la xarxa d'interconnexió de Lleida.net gràcies als dos acords signats entre l'empresa de serveis tecnològics espanyola i les operadores Xina Mobile i Xina Telecom.

Mitjançant aquests acords, signat el 30 d'agost i el 21 d'agost respectivament, els usuaris i els clients de Lleida.net tindran accés directe als usuaris de Xina Mobile i Xina Telecom, i al seu torn els usuaris de totes dues operadores asiàtiques podran beneficiar-se de la xarxa d'interconnexió i trànsit oferta per Lleida.net.

Aquesta col·laboració permetrà reforçar la xarxa de Lleida.net a Àsia, donant així connectivitat a totes les que estan directament interconnectades amb ells.

Addicionalment, totes dues operadores xineses també utilitzaran Lleida.net per a l'enviament dels seus clients en diferents països, inclòs Espanya.

“Amb aquesta signatura afegim més de 1.000 milions de subscriptors a la nostra xarxa d'interconnexió directa i trànsit a tercers i reforcem així la nostra xarxa a Àsia. És una gran fita per a nosaltres i representarà en el futur immediat beneficis als nostres clients i accionistes”, detalla Sisco Sapena, CEO de Lleida.net.

Des de l'any 2017, Lleida.net compta amb tres patents en serveis tecnològics de certificació atorgades per les autoritats xineses.

En concret, compte a la Xina amb la patent del mail certificat, del SMS certificat i la recepció certificada de correu electrònic.

Lleida.net, que va néixer en 1995, es va convertir l'any passat en la primera espanyola a cotitzar de forma dual en el Mercat Alternatiu Borsari (MAB) i en Euronext Growth.

A més, durant 2018, va aconseguir ser el primer i únic proveïdor espanyol, i el sisè a nivell europeu, a obtenir l'homologació de servei qualificat de lliurament electrònic certificat de la normativa EIDAS. Aquesta homologació li permet operar a nivell europeu sense cap mena de barrera nacional i que els seus certificats siguin admesos per defecte davant qualsevol tribunal o administració europea.

Durant el segon trimestre del 2019, Lleida.net va obtenir uns ingressos nets de 3,22 milions d'euros, un 3% més que en el mateix període de l'any anterior.
En el conjunt dels sis primers mesos de l'any, va registrar un marge brut de 1,68 milions, un 15% per damunt que el registrat durant el mateix període de l'any anterior i el Ebitda es va mantenir estable entorn dels 535.000 euros, la qual cosa suposa que la companyia acumula ja 12 trimestres amb Ebitda positiu

Les seves accions cotitzaven al tancament del mercat d'ahir a 0,78 euros a Madrid i a 0,905 a París.

 

Font: Lleida.net

 

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal