No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies LleidaDrone col·labora amb l’Associació de Familiars i Amics dels Nens Oncològics de Catalunya
Accions del document

LleidaDrone col·labora amb l’Associació de Familiars i Amics dels Nens Oncològics de Catalunya

14/03/2019

Participarà en l’esdeveniment “Rock per als Xuklis” el 27 d’abril, a La Llotja

L’associació LleidaDrone, amb seu als Laboratoris TIC del Parc Científic, col·labora amb l’Associació de Familiars i Amics dels Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) en el Rock per als Xuklis, que se celebrarà el 27 d’abril a La Llotja de Lleida. La Xuklis és la casa d’acollida per als infants i els adolescents amb càncer i les seves famílies.

A les 18 hores, LleidaDrone presentarà en l’esdeveniment el projecte Dronecoria, creat per reforestar boscos cremats mitjançant la utilització de drons. A més, dirigirà un taller de muntatge de dos aparells voladors. També hi haurà tallers de grafitis, hip-hop i zumba, entre d’altres. Aquestes activitats es realitzaran a la plaça exterior de La Llotja i seran gratuïtes.

A partir de les 21 hores, i a l’escenari del teatre, actuaran els conjunts musicals Koers, Pastorets Rock i Mari Popes, i el grup de dansa Dancescape. Els beneficis econòmics del concert, derivats de la venda de les entrades i d’una polsera, es destinaran a mantenir la tasca d’AFANOC a Lleida.

La col·laboració de LleidaDrone en el Rock per als Xuklis forma part del programa Tecnologia solidària dels Laboratoris TIC del Parc Científic.

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal