No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies Llibre amb propostes didàctiques sobre el Segre i el seu entorn a Santa Maria de les Franqueses de Balaguer
Accions del document

Llibre amb propostes didàctiques sobre el Segre i el seu entorn a Santa Maria de les Franqueses de Balaguer

08/04/2019

El director científic de l’Arborètum de Lleida, Josep Antoni Conesa, és un dels autors

 

El Servei de Publicacions de la Universitat de Lleida ha editat el llibre El riu Segre a Santa Maria de les Franqueses de Balaguer. Activitats per descobrir el medi natural, escrit per Josep Antoni Conesa, director científic de l’Arborètum de Lleida, Delfí Sanuy, Pau Montané i Antoni Palau Nadal. La corporació balaguerina i l’Arborètum-Jardí Botànic de Lleida han col·laborat en l’edició.

 

El llibre posa a l’abast dels docents estratègies d’ensenyament de les ciències de la natura per a l’alumnat d’educació primària i educació secundària. El nucli principal són les propostes didàctiques, concretades en tres àmbits: descobrir la dinàmica fluvial, estudiar les plantes del bosc de ribera i observar la fauna. Les propostes sempre s’acompanyen amb orientacions per als docents.

 

Els autors ofereixen 21 activitats i cadascuna inclou una informació d’interès per al docent i una fitxa de camp adreçada als alumnes, que es pot descarregar en format DIN A4 a través d’un codi QR. També han incorporat jocs centrats en l’àmbit geogràfic de Santa Maria de les Franqueses. L’obra finalitza amb un material de suport, que s’ha elaborat específicament per a aquest espai.

 

El llibre pretén ser una eina educativa útil per complementar els continguts ensenyats a l’aula. Així mateix, és un instrument pràctic per a les persones que tenen inquietuds observadores i volen saber quina flora i quina fauna hi ha en aquest espai.

 

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal