No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies Lliurament dels IV Premis Mensa Lleida al Coneixement al Parc Científic
Accions del document

Lliurament dels IV Premis Mensa Lleida al Coneixement al Parc Científic

02/04/2019

Guardonades les doctores Teresa Capell i Elvira Fernández, i Carles Feixa, John Amin i Joan Folguera

El grup local de l’Associació Mensa lliurarà els IV Premis Mensa Lleida al Coneixement el dijous 11 d’abril, a partir de les 19.00 hores, a l’Auditori Joan Oró del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida.

Les persones i entitats guardonades en aquesta edició són les següents: Premi Mensa Lleida al coneixement científic i tecnològic per a la Dra. Teresa Capell Capell, directora del Grup de Biotecnologia Vegetal Aplicada del Departament de Producció Vegetal i Ciència Forestal de la Universitat de Lleida (UdL); Premi Mensa Lleida al coneixement artístic i humanístic per a Carles Feixa Pàmpols i el grup de Recerca JOVIS.com (UPF-UdL); Premi Mensa Lleida al coneixement emprenedor a John Amin i Joan Folguera i a les consultores INTECH3D & Invelon, i Premi Mensa Lleida al coneixement honorífic per a la Dra. Elvira Fernández Giráldez i UDETMA-IRBLleida.

Els premiats rebran una reproducció de l’escultura El pensador, de Rodin, impresa en 3D.

L’Associació Mensa té uns 600 socis a Catalunya i 2.000 a l’Estat espanyol, dels quals una trentena són de Lleida. Mensa és una organització internacional que aplega més de 100.000 socis a tot el món. Els objectius de l’entitat són identificar i promoure la intel·ligència en benefici de la societat i proporcionar als socis un entorn social i intel·lectual estimulant.

 

Fotografia: Dra. Elvira Ferández

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal