No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies Més de 140 professionals assisteixen a la XVII Jornada Tècnica de Postcollita de l’IRTA
Accions del document

Més de 140 professionals assisteixen a la XVII Jornada Tècnica de Postcollita de l’IRTA

09/05/2018

Celebrada ahir al Parc Científic i Tecnològic de Lleida

Més de 140 professionals van participar ahir en la XVII Jornada Tècnica de Postcollita de l’IRTA, celebrada ahir a l’Auditori Joan Oró del Parc Científic. Josep Usall, cap del Programa de Postcollita de l’IRTA, i Rosa Altisent, gestora d’Innovació del Programa de Postcollita de l’IRTA, van inaugurar la jornada.

Durant el matí, hi van intervenir Elena Costa, Cristina Balenciaga, Christian Larrigaudière, Carla Casals i Pilar Plaza, de l’IRTA, i Alejandra Salvador, de l’IVIA València. Posteriorment, es va celebrar una taula rodona, moderada per Josep Usall, sobre Experiències en producció ecològica, amb aportacions de Daniel Valls, president del Consell Català de Producció Agrària Ecològica; Joan Miret, productor de la cooperativa Cordefruita; Josep Ramon Magrí, productor de fruita ecològica, i José Miguel Sanz, productor de Biosanz.

En la sessió de la tarda, les empreses Agrofhesh-Tecnidex, Decco i Storex van presentar ponències comercials i van realitzar demostracions. A més, Natàlia Alòs, de l’IRTA, va mostrar el funcionament de la bola enregistradora d’impacte IRD Techmark’s.

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal