No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies Premis MensaLleida 2018 per a Josep M. Miret, el Museu de Lleida, Moirai Biodesign i Josep Clotet
Accions del document

Premis MensaLleida 2018 per a Josep M. Miret, el Museu de Lleida, Moirai Biodesign i Josep Clotet

17/04/2018

Es lliuraran el dijous dia 19 a l’Auditori Joan Oró del Parc Científic

Els premis de l’Associació MensaLleida 2018 distingeixen enguany Josep M. Miret, coordinador del Grup de Recerca en Criptografia i Grafs de la Universitat de Lleida (UdL), en la categoria de coneixement científic i tecnològic; el Museu de Lleida per la seva tasca humanística i artística; Moirai Biodesign, empresa de biotecnologia ubicada al Parc Científic, en la categoria de coneixement emprenedor, i Josep Clotet, exgerent del Parc Científic, en el vessant de coneixement honorífic.

El lliurament dels premis es farà el proper dijous dia 19, a partir de les 19 hores, a l’Auditori Joan Oró del Parc Científic. L’esdeveniment s’iniciarà amb les intervencions de Rafael Peris, conseller delegat del Parc Científic i tinent d’alcalde de Lleida; Joan Biscarri, vicerector d’Activitats Culturals de la UdL, i Carlos Cejudo, president de Mensa España.

Mensa reconeix, mitjançant aquests premis anuals, els col·lectius i les persones que considera exemplars pels seus coneixements, qualitats humanes i caràcter emprenedor.

A la imatge, l’equip de Moirai Biodesign.

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal