No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies Programa “Tecnologia solidària” dels Laboratoris TIC del Parc Científic
Accions del document

Programa “Tecnologia solidària” dels Laboratoris TIC del Parc Científic

25/01/2019

Recuperació de 150 ordinadors vells per al Banc de Recursos

Els Laboratoris TIC del Parc Científic de Lleida han posat en marxa el programa Tecnologia solidària, que desplegaran al llarg del 2019. El programa vol posar els avantatges i els avanços tecnològics al servei de col·lectius sense recursos tant de l’Estat com de països en vies de desenvolupament.

La primera acció ja està en marxa i és la recuperació de l’ús de 150 ordinadors vells donats per l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova a fi de cedir-los, posteriorment, al Banc de Recursos. A hores d’ara, estudiants del Centre Ilerna, l’IES Caparrella i l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida (EPS), que cursen les pràctiques als laboratoris, treballen en els aparells perquè puguin reutilitzar-se en entitats socials lleidatanes i en països del Tercer Món. La direcció i la coordinació d’aquesta tasca solidària de l’alumnat van a càrrec dels professors i d’Andreu Ibáñez, coordinador dels Laboratoris TIC.

Més endavant, es duran a terme altres accions adreçades a persones amb discapacitats físiques. Així mateix, els laboratoris col·laboraran amb AFANOC, l’associació de familiars de nens amb càncer, i altres entitats socials de Lleida.


  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal