No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies Taller per aprendre a produir des de casa una sessió d’streaming
Accions del document

Taller per aprendre a produir des de casa una sessió d’streaming

10/07/2021

El coordinador dels Laboratoris TIC del Parc Científic i Tecnològic ensenya de forma pràctica a crear esdeveniments en diecte per internet.

El coordinador dels Laboratoris TIC del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida, Andreu Ibàñez, ha impartit aquesta tarda un taller per ensenyar de forma molt pràctica com produir una sessió d’streaming des de casa.

La jornada forma part de les activitats de la Mobile Week Lleida que s’acaba demà dissabte i que en aquest cas ha permès explicar amb detall i en un taller online quines eines i programes fan falta per poder crear aquests esdeveniments en directe per internet. Andreu Ibàñez ha anat enumerant els requisits tècnics i també d’estratègia comunicativa que cal per preparar aquestes sessions, així com l’explicació del programa OBS Studio, com un dels més vàlids per organitzar els streamings.

Podeu recuperar el taller en aquest enllaç:

https://www.youtube.com/watch?v=lcP1i3A1SEM

 

Activitats de la Mobile Week Lleida

Més de 250 persones ja s’han inscrit a les jornades, que estan pensades y programades per a apropar la tecnologia a la ciutadania. El programa, de 3 dies, ofereix activitats de diferents àmbits com ara una jornada sobre l’adquisició i ús de dades 3D en fructicultura de precisió, teletreball i ciberseguretat; tallers per a la digitalització del comerç de proximitat o una ponència sobre identitat i reputació digital, entre altres. A més, es farà el family day, un neuroescalextric i un hackaton que és una marató tecnològica que es realitza per equips per assolir un repte tecnològic per a la ciutat.

Mobile Week

La Mobile Week es realitza en 18 ciutats de Catalunya i va néixer amb l’objectiu d’oferir un espai en el qual poder participar activament dels canvis que porten les novetats tecnològiques. L’edició d’enguany s’interroga sobre quines seran les habilitats digitals més demandades per al futur, sobre com ha afectat la pandèmia a l’ús que fem de la tecnologia i sobre el nivell de coneixement que té la ciutadania sobre la seguretat a internet.

Les activitats han estat coordinades per l’Ajuntament de Lleida amb la col·laboració de la Universitat de Lleida, el Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida - PCiTAL, Diputació de Lleida, la Cambra de Comerç de Lleida, Associació d’Empreses de Tecnologies i Serveis de la Informació-  AETI i i2CAT Àrea 5G Ponent.

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal