No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies Trobada d’afeccionats als "drone" al Parc Científic
Accions del document

Trobada d’afeccionats als "drone" al Parc Científic

31/10/2012

Lleida Drone preveu posar en marxa activitats comercials i lúdiques

Un grup d’afeccionats als drone va reunir-se el 27 d’octubre al Parc Científic per enlairar aquests aparells voladors i intercanviar experiències. Aquests afeccionats estan vinculats a Lleida Drone, originada a la Lleida Magical Lan Party, i preparen la seva participació en la pròxima edició de la Lan Party. Així mateix, preveuen posar en marxa activitats comercials i de serveis davant les noves possibilitats que ofereixen els drone.

Els drone són autosuficients per volar pels seus propis mitjans mitjançant unes actuacions preprogramades. Els aparells combinen la tecnologia més avançada en electrònica, programació i intel•ligència artificial. En els darrers temps, s’han desenvolupat ràpidament i s’han abaratit els costos dels sensors que utilitzen gràcies als avenços dels smartphone (iPhone i Android).

Mitjançant els drone s’aconsegueixen gravacions aèries de fotografies i vídeos, entre altres usos comercials. També s’utilitzen amb finalitats de defensa i espionatge a molts països com els Estats Units, Anglaterra, la Xina i fins i tot Espanya.

Per a més informació: www.lleidadrone.com

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal