No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies Visita de la filla i el fill del científic lleidatà Joan Oró al llegat del seu pare dipositat al Parc de Gardeny
Accions del document

Visita de la filla i el fill del científic lleidatà Joan Oró al llegat del seu pare dipositat al Parc de Gardeny

18/10/2018

Veuen també la maqueta de la Lluna cedida per la NASA al Parc Científic de Lleida

 

El Dr. John Oró i la seva germana M. Elena Oró, presidenta de la Fundació Joan Oró, van visitar ahir el llegat del seu pare, dipositat en unes instal·lacions ubicades al costat del Magical Media. El científic lleidatà Joan Oró, doctor en Bioquímica i catedràtic a la Universitat de Houston, va col·laborar en investigacions de la NASA, entre aquestes, en el programa Apol·lo.

 

La família Oró, acompanyada d’altres membres de la fundació que porta el nom del científic, va ser rebuda per Ferran Badia, vicerector de Planificació, Innovació i Empresa de la Universitat de Lleida; Joan Gómez, tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Lleida, i Miquel Aran, gerent del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida.

 

Després d’examinar el llegat donat a Lleida pel seu pare, John i M. Elena Oró van veure la maqueta de la Lluna creada pel científic per a una de les missions de l’Apol·lo. Aquesta maqueta, cedida per la NASA al Parc Científic, s’exposa al vestíbul dels edificis H del complex empresarial.

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal