No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies Websilon, empresa ubicada al Parc de Gardeny, va realitzar el Fast Pass de l’Expo Zaragoza
Accions del document

Websilon, empresa ubicada al Parc de Gardeny, va realitzar el Fast Pass de l’Expo Zaragoza

13/09/2008

Webpsilon, empresa ubicada al Parc de Gardeny de Lleida (Edifici 23 A, oficina 14) va realitzar tot el sistema informàtic del Fast Pass de l’Expo Zaragoza 2008.

L’empresa va desenvolupar tot el programari del sistema, que inclou la programació de les màquines expenedores de tiquets, el sistema d’emmagatzematge d’entrades, l’administració del sistema i un sistema centralitzat de control i gestió d’estadístiques.

Webpsilon va utilitzar un sistema basat en tecnologia web, perquè això li permetia treballar i modificar un sistema en funcionament. L’elecció va resultar encertada, ja que el sistema va necessitar successives modificacions a mesura que avançava l’Expo.

El Fast Pass de l’Exposició Universal de Saragossa estava constituït per 27 màquines, col•locades estratègicament per tot el recinte. Les màquines expedien un tiquet amb l’entrada, que permitia accedir a una hora determinada al pavelló escollit sense necessitat de fer cua.

En principi, l’ús del Fast Pass s’havia previst només per al 10% dels visitants, però, davant les incidències, es va ampliar fins arribar al 40%. Així, per exemple, el pavelló Acuario –una de les estrelles de l’exposició– no estava inclós en el Fast Pass i registrava cues de 2 hores per accedir-hi. Quan s’hi va integrar, el temps d’espera es va reduir a 15 minuts. Per tant, la implantació d’aquest projecte ha demostrat que és un bon sistema per evitar les cues

Webpsilon ha tingut la possibilitat de realitzar aquesta important tasca perquè Telefónica, l’empresa a la qual es va contractar el servei, coneixia algun dels seus treballs.
 
Webpsilon
Internet, Software e Imagen
Parc de Gardeny, Oficina 14
25071 Lleida
Tel. 973 269 593
Mòbil: 620 80 99 35
E-mail: contacto@webpsilon.com

 Imatge Imatge

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal